Wednesday 18 December 2013

Monikäyttöinen juustokastike | Versatile cheese sauce


Herkullinen, nopea ja helppo juustokastike, joka sopii niin ravioleille, kuin vaikkapa riisin ja kanan kanssa! Testattu monesti eri ruokien kanssa ja aina se yllättää erinomaisuudellaan. Tämä ohje on neljälle.

 100g Koskenlaskijan vahvaa sulatejuustoa
100g Brie-juustoa
2dl kermaa
pippuria
(suolaa)
kourallinen tuoretta basilikaa

Sulata kattilassa miedolla lämmöllä juustot (briestä kannattaa poistaa kuori, se ei tahdo sulaa kunnolla) ja lisää kerma. Rouhaise pippuria kunnolla joukkoon, ja jos suolanystyräsi kaipaavat lisää suolaa, laita hyppysellinen suolaa. Pilko basilikat ja lisää joukkoon. Kypsyttele hetki kastiketta ja nauti! Meillä oli pinaatti-juustoravioleja tällä kertaa, mutta kaikki käy! Ja kuten sanoin, tämä kastike on myös riisiruokien kanssa pettämätön yhdistelmä!

Bon appetit!


100g strong processed cheese
100g Brie
2dl cream
black pepper
(salt)
fresh basil

Melt both cheeses with cream (remove the rind from brie), add black pepper, chopped basil, and if you like, pinch of salt. Serve with ravioli or with rice an chicken! This sure is the most easiest, versatile and delicious sauce!

Bon appetit, peeps!


No comments :

Post a Comment